• iPad met hand boven Kaarten App
  • iPad met vinger boven thuis knop
  • iPad met vinger boven thuis knop

Merijn Dijkstra

Merijn is van oorsprong professioneel zanger (Utrechts Conservatorium, lichte muziek zang) en theatermaker. Direct na het Conservatorium is hij doorgegaan als zanger bij de a cappella groep Intermezzo en heeft hij veel ervaring opgedaan als zangdocent en coach van zowel individuen als groepen.

De afgelopen 6 jaar heeft Merijn als trainer (Creative) gewerkt bij Apple in Amsterdam. Hier heeft hij veel kennis opgedaan op het gebied van techniek, alsmede diepe kennis over verschillende leermethodes.

Merijn heeft uitgebreide kennis over de iPhone, iPad en Mac. Zowel de hardware als de software hebben weinig geheimen voor hem. Daarnaast is hij gespecialiseerd in meer geavanceerde programma's als Pages, Numbers en Keynote en heeft hij als extra specialisme Logic Pro X (professionele audio editing software). Voor al deze softwarepakketten is Merijn officieel gecertificeerd (Apple Certified Pro).

Ook is Merijn officieel Apple Teacher, wat inhoudt dat hij uitstekend in staat is om zowel docenten als leerlingen te begeleiden in het gebruik van Apple hardware en software binnen alle vormen van onderwijs.

Vanwege zijn achtergrond in de muziek en theater heeft Merijn een goed oog voor subtiele zaken als houding, beweging en energie. Vandaar ook dat hij als trainer uitstekend in staat is om mensen te begeleiden op het gebied van presentaties en het geven van trainingen (train-de-trainer). Door middel van zeer specifieke feedback en persoonlijke aandacht helpt hij klanten verder in hun ontwikkeling als trainer of presentator.